tired of talking and listening, come on: kiss me

image90
image91

hela veckan och flera dagar därtill har min hjärna kokat över och gång på gång på gång på gång har jag haft hundratals ord att skriva, ord som verkligen behövde pressa sig ur min hjärna, här men skjutit upp det. och nu, när jag ligger i min säng, med frida hyvönen i bakgrunden och datorn i knät så kommer jag inte på något som jag vill skriva om överhuvudtaget. min hjärna är överbelastad av en jävla massa skit:
jag är abiturient och tar snart studenten om inte alls många dagar och å en sidan känner jag inte ett piss men samtidigt är jag fan vettskrämd och sprudlande glad på samma gång och aldrig förr har det varit så övertydligt att man bara ångrar det man inte gör och att tiden oftast eller kanske alltid går fort som satan och jag går bara runt i cirklar för ibland vet jag varken ut eller in eller in eller ut för att liksom ah alltså hum eh hur får man kontakt med någon som man inte känner?

JAG VILL JU BARA SPRINGA I SOMMARREGNET MED VEM FAN VET JAG!

it's wonderful to be in love with somebody (if only)

min lilla lillebror är kär.
min snutte snuttiga lillebror är 15 år.
min pytte pyttelilla lillebror hade sin flickvän här igår.

jag har inte varit kär på flera evigheter, är 18 år
och lyssnar på david bowie och låter hans musik
ersätta den pojkvän jag inte har.

j'ai besoin d'amour (ett kärt återseende tror jag)

image89

20 minuter.

från det att jag landar på asfalten bredvid bussen har jag 20 minuter, mer eller mindre, att gå tills jag ser det stora vita (mitt hem).
dessa 20 minuter kan skilja sig åt, mycket:
jag har sprungit av stress, cyklat med vårkänsla i sinnet, vandrat raskt av mörkrädsla,
snubblat omkring i ren fylla, flanerat och upptäckt hur hemmablind jag är ibland osv.

idag smålog jag mig igenom 20 hela minuter. det var längesen jag gjorde det. tidigare idag var vi, akrobatiksgruppen, och hälsade på tvåorna som går cirkuslinjen i alby. det var motiverande, inspirerande och rent ut sagt: jävligt skitkul. därför log jag.

bland annat.